Viorel Lupu premiat la categoria Top 10 Science @ International Conference RePatriot

Conferința internațională: RePatriot – Top 100 Români de Pretutindeni

Viorel Lupu premiat la categoria Top 10 Science
6-9 octombrie, Iași – Chișinău

Summit-ul RePatriot (www.repatriot.ro) a avut loc în România la Iași și Moldova la Chișinău, având o agendă structurată pe grupuri de lucru cu subiecte de importanță majoră pentru economie. De interes pentru proiectul nostru a fost Grupul Strategic de Inteligență Artificială și Tehnologie, care își propune să accelereze eforturile de digitalizare a administrației publice, pentru a facilita o interacțiune eficientă a mediului privat cu instituțiile statului.
Oamenii de afaceri prezenți și-au închiriat propriul tren pentru a-i duce de la Iași la Chișinău pentru a da un semnal puternic de legătură și acțiune imediată. Antreprenorii care au ajuns la Chișinău s-au întâlnit cu peste 100 de antreprenori locali pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a se angaja în viitoare proiecte de colaborare.

La eveniment au fost premiați 100 de români din întreaga lume și care au rezultate remarcabile în domeniul lor de activitate. Selecția lor se face în urma unui proces de nominalizare și recomandare din partea unor personalități cheie din lumea afacerilor. Iată alți 100 de români din diaspora care au excelat în 10 domenii cheie, care aleg constant să se implice cu încredere și dăruire în dezvoltarea economică, culturală și socială a României! Directorul științific al proiectului Legitim-ID, Viorel Lupu, a fost premiat la categoria Știință.

Parteneri