2022: Evoluția Legitim-ID

Toată speranța după pandemia de COVID a fost restabilită în ianuarie 2022. Deși au existat semne că lanțurile globale de aprovizionare ne vor afecta eforturile de cercetare și dezvoltare, în principal în implementarea infrastructurii de recuperare în caz de dezastre, rămânem optimiști având în vedere cerințele partenerilor noștri cu privire la implementarea mecanismului identităților pentru studenții „europeni”, asigurarea legalității în procesele derulate de la distanță, integrarea persoanelor cu dizabilități, utilizarea identității digitale unice (SSO) în autentificarea web prin protocoale moderne OpenID Connect și OAuth 2.0 etc.

În cele din urmă, anul a fost marcat de invazia rusă a Ucrainei și a creat o criză globală fără precedent, care a afectat economia, societatea și viața oamenilor. Afacerile au fost afectate de probleme comerciale internaționale după ani de restricții pandemice. Drept urmare, etapa finală a proiectului Legitim-ID, August 2022, a fost amânată pentru 2023. În ciuda tuturor neajunsurilor, echipa continuă să dea rezultate.

Review 2022

Acest raport este o trecere în revistă a realizărilor semnificative pentru proiectul Legitim-ID, cu detalii despre cercetare și dezvoltare, management de produs și marketing.

Parteneri